Happy Mother with her Child

Децата вече спят.

А какво казват родителите?

"Страхотна Мария! Благодарение на нея и ние вече си имаме бебе еднорог. Винаги насреща с отговор и съвет. Единствено съжалявам,че чакахме 9 месеца преди да се обърнем към нея."

Даниела А.

"Не мога да повярвам, че дойде време и аз да оставя своя отзив. И като си спомня, че само до преди месец четях отзивите на другите хора и ми се струваше толкова нереално всичко написано. Сигурна съм, че не само на мен.

 

Безкрайно ти благодаря Никол, за търпението, мотивацията, разбирането и куража! И ето само след 3 седмици Филип сякаш е друго бебе ( и аз се чувствам нов човек ). И ако преди месец всичко мои познати ме гледаха с лека насмешка като им казвах какво съм решила да правя, то днес ме питат към кого да се обърнат, за може и тяхното дете да заспива само и да спи спокойно през цялата нощ."

Галина И.

"Мария ни спаси! Благодарността ни към нея е безкрайна! Благодаря й за вниманието, търпението и отдадеността й! Рядко се срещат такива хора! Накратко - от както синът ми стана на 6 месеца започна да става всеки ден в 5 сутринта. С времето стана по-зле...денят ми започваше 4 месеца подред в 4:30...И така докато Мария ни помогна.

 

Научи се да заспива сам в кошарата си (преди излизахме с количката по 2 -3 пъти, за да спи в сняг и дъжд), изхвърлихме бибата, спи в собствената си стая, премина на 1 дрямка и нормализира часовете. Мария е страхотна!!!"

Стела А.

"Много,много съм благодарна на Никол за помощта и подкрепата! Аз, като много други майки си мислех ,че моето бебе никога няма да се научи да заспива само,но ето ,че за един месец работа с Никол това вече е факт! Благодаря за всички разговори,за съветите и за приятелското отношение!"

Кристина Г.

"Работихме с Мария когато синът ни беше на 1г.5 м и през това време бяхме минали през приспиване на ръце, в раница, в количка, къде ли не, но като видеше кошарата и изпадаше в истерия. Стигали сме до час и половина приспиване в нашето легло и после го местехме.

 

След курса, който преминахме, в повечето дни четем кратка приказка, песничка и излизаме от стаята и той заспива сам, в собствена стая. Много рядко се буди нощем, успява да заспи пак с минимална помощ. Бих казала на всеки, който има проблеми, да направи консултация, промяната е огромна."

Светлина П.

"Много благодаря за подкрепата на Никол. Винаги ни помагаше, когато губехме надежда в самото начало. С нейната работа и внимание ни се получиха нещата с лекота. Благодарна съм за отделеното време и положителната емоция."

Иванина С.

"Огромни благодарности към Мария и помощта, която ни оказа за връщане на съня вкъщи за всички

За по-малко от месец постигнахме резултати, които дори не си мислих, че са възможни, а исках съвсем леки подобрения от 2 вместо 8-10 нощни събуждания. Не съм си и представяла, че 7-месечно бебе ще спи по цяла нощ, ще е спобосно да се успокоява само и да няма нужда от биберон.

Мария беше до нас всеки ден, проявяваше разбиране, оптимизираше плана според реакциите на бебето, но и най-вече ни беше от огромна морална подкрепа, споделяйки и трудните, и хубавите моменти.

Всеки заслужава спокойни нощи, както бебетата, така и техните родители и Мария помага това да се случи неусетно."

Яна Ф.