За нас

Име: 

Мария Йонова

Квалификация:

Сертифициран консултант по детски сън, Бакалавър по Психология

 

Семейно положение:

Омъжена. Мама на две барбарончета.

 

Суперсила: 

Не се спира

 

Това, без което не мога:

Слънце и книги

 

Любима фраза: 

"Все пак е магия, дори и да знаеш как се прави.", Т. Пратчет

Име:

Никол Ангелова

 

Квалификация:

Сертифициран консултант по детски сън, Бакалавър по Журналистика

 

Семейно положение:

Омъжена. Майка на прекрасно момиченце - Ема

 

Суперсила: 

Организираност, търпение

Това, без което не мога:

Хубава храна, море и разбирателство

Любима фраза: 

"Nothing happens in life by accident. Nothing occurs by chance.",

Neale Donald Walsch

За тренировките

по сън

В основата на работата ни  е силното убеждение, че здравословните навици за сън са предпоставка за здрави деца. Добре отпочиналото дете е любопитно, енергично, щастливо, игриво и нетърпеливо да се учи.

Когато родители ни се доверят да бъдем съветници за съня на детето им, те възлагат своите надежди, че заедно ще постигнем резултати – това е отговорност, която приемаме изключително сериозно.

Докато повечето книги и програми, занимаващи се с проблемите на съня на децата, заемат твърди позиции (често базирани на принципа детето да бъде оставено да плаче), ние вярваме, че сънят на Вашето дете е по-важен от нашите лични възгледи. Това е причината да поставяме толкова голям акцент върху съобразяването с различните родителски стилове. По този начин Вие като родители ще се чувствате комфортно с плана за сън, за да може той да даде резултати за Вашето дете.

Нашият подход в работата за подобряване на съня на детето ви следва три ясни стъпки:

1. Ще ви дадем пълна информация относно това, ЗАЩО сънят е толкова важен за доброто на вашето дете. (Това ще ви даде цялата мотивация, от която се нуждаете, за да направите промени в навиците за сън на вашето дете.)

2. Ще изложим стъпка по стъпка лесен за следване план, който ви позволява да вземете решения за това, кой е правилният подход за вашето дете. Всички деца са различни и никой не познава детето Ви по-добре от вас. Ще имате нашата подкрепа да персонализирате плана му за сън.

 

3. Ще ви покажем как да отчитате успеха. Не, не трябва да очаквате детето ви да спи 12 непрекъснати часа през първата нощ - въпреки че и това се случва! Ще ви дадем насоки какво може да очаквате по пътя.