Happy Mother with her Child

Децата вече спят.

А какво казват родителите?

"За тези, които не знаят как да се насладят на майчинството си, защото не знаят как да научат детето си да спи.

 

След като минахме 10 дневно обучение нещата коренно се промениха.

 

Мария е професионалист и отдадена да помага на мами и бебета, които не знаят как да се справят.

 

Хиляди благодарности за помощта, съветите и това, че беше плътно до семейството ми през тези дни."

Кристина с бебче на 4 мес.

"Мария е страхотна! Търпелива, мила, слуша внимателно и дава страхотни съвети! За една седмица дъщеря ми на 2г., която се будеше по няколко пъти на нощ и дори често будуваше по 2-3 часа, още на първата вечер когато я оставих да заспи сама спа цяла нощ непробудно!

Благодаря сърдечно за помощта! Препоръчвам с две ръце! ❤️"

Габриела Н.

"Заспа за 15 мин. без никаква драма. А днес след експресното сутрешно заспиване спа почти 3 часа. След два часа будуване отново изключително бързо заспа за още 1 час и 40 мин. Усмихнат, щастлив, спокоен.

 

Направо не мога да го осмисля още."

Яна А. с бебе на 5 мес. на ден втори от програмата

"Няколко дни след като завършихме тренинга мога да кажа, че бебето ни заспива само, сънят й се подобри, събужда се с настроение и усмивки. Още първата нощ на тренинга, когато заспа самостоятелно нощните хранения от три станаха на едно, което се отрази на почивката на всички.

Не се колебайте да се свържете с Мария, тя ще ви подкрепи във всеки момент и ще предложи решение за всяка ситуация.

Успехът зависи най-вече от вас, но вашето дете го заслужава, защото качественият сън е едно от най-важните неща за него."

Диана К.

"Благодарим на Мария за помощта и професионализма. След съвместната ни работа синът ми вече заспива без люлеене, което до преди месец беше абсолютно невъзможно. Нощният му сън се промени радикално - от събуждане през два часа минахме на спокоен сън по цяла нощ или максимум 1-2 събуждания, които често дори не изискват нашата намеса.

Светът ми към всички родители, които мислят, че положението им е безнадеждно, е да опитат с помощта на Мария - с повечко постоянство и упоритост от ваша страна нещата стават!"

Елина Т.

"След 11 месеца безсънни нощи и не по-малко тежки дни, благодарение на Мария животът ни буквално се обърна на 180 градуса. Момчето ми заспива само в креватчето и спи цяла нощ, той вече е много по - весел, спокоен и игрив. Все още не мога да проумея промяната. Истината е, че не вярвах, че това може да се случи изобщо, а камо ли за няколко дни. Благодаря, Мария!"

Наталия К.

"Ако приспивате бебето на ръце от месеци, ако трябва да го гушкате за всички дневни дремки, ако се будите по 5+ пъти на нощ - обадете се Мария.

Когато по време на първия ни разговор тя ми каза, че бебето ще се научи да заспива само, аз се изсмях с глас.

Не и моето бебе.

Само за броени дни бебка се научи да си заспива сама в креватчето, а аз получих свободно време вечер.

Обадете се на Мария, за да станат дните (и нощите) ви по-лесни."

Бояна С.