top of page
Mother and Baby

Готови ли сте
да се наспите?

С ПРОГРАМАТА НА

FullColor_TextOnly_1280x1024_72dpi.jpg

Имаме решение!

НОВО!

ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН ЗА СЪН

Само за 54 лв.

Какво включва пълната програма?

Предварителна оценка

Лична, 90-минутна консултация

Подробен, персонализиран план за сън

Пълно съпровождане до постигане на резултати - за да имате експертна подкрепа и своевременен отговор на всички въпроси.

Финални препоръки и насоки - за да се чувствате подготвени да се справите с всяка нова ситуация.

А ако искам само консултация или план?

Създадохме гъвкави пакетни условия, за да може повече родители да получат подкрепата, от която се нуждаят. Убедени сме, че сънят не трябва да бъде лукс, докато индивидуалният подход остава в основата на работата ни с всеки един клиент.

Какви резултати да очаквам?

Ще ви предоставим ясен за следване план, съобразен с индивидуалните нужди на вашето дете и резултатите, които желаете да постигнете. Ще се движим с вашето темпо и ще обсъждаме внимателно всяка стъпка. Всяко дете е резлично и не твърдим, че Вашето ще спи 12 непрекъснати часа още първата нощ (макар че и това се случва!), но ще знаете какво ще постигнем заедно до края на програмата, а именно:

Умения за самостоятелно заспиване

Спокоен нощен сън

Предвидим дневен режим

Добри основи на здравословни навици за сън, които ще останат занапред

Какви са цените?


Цените на услугите варират от 49 лв. до 350 лв.
в зависимост от това какво е включено в избрания пакет. 

 

За съня с 

Здравословните навици за сън означават по-здраво дете. Добре отпочиналото дете е по-игриво, любопитно, щастливо, енергично и готово да учи. Качественият сън има пряка връзка с имунитета, растежа и развитието, а най-хубавата новина е, че е напълно постижим.

 

Затова с пълна увереност съветваме - не се отказвайте!

Спокойните нощи са близо.

"Ще плаче ли?"

Родителите винаги ни питат дали програмата включва плач - това е една от първите теми, които ще обсъдим по време на консултацията и ще вземем предвид при изготвянето на плана за съвместната ни работа.

За да постигнем промяна, ще трябва заедно да се борим за нея. Това ще се случи с темпото, което вие предпочитате и спрямо желаните резултати. Плачът е способа на вашето дете да протестира срещу промените и в зависимост от подхода, който изберем можете да очаквате, че промяната в навиците му за сън може да доведе до някакъв протест. Винаги можем да работим по посока на свеждане на протеста до минимум, избирайки плавна промяна.

Трябва да бъдете сигурни, че никога няма да ви помолим да оставите детето си да се справя само преди да се е научило, нито ще ви накараме да игнорирате неговите викове.  Ще имате възможността да разработите план за реакция в подобна ситуация въз основа на това, което знаете за детето си. Това ще ви вдъхне увереността и спокойствието, че правите най-доброто за него.

bottom of page